Eliminacija depresije  | Članci  |   | Bolest  | Zdravlje  | Depresija vijesti  | Index depresija

Kako se riješiti depresije, straha i tjeskobe bez psihoterapije


Imate li neki od gore navedenih problema. Ako imate, onda ste u gadnoj gabuli. Nije lako imati fizičku bolest ili biti osoba s invaliditetom. Ali koji god dio organizma ne štima, to se da riješiti ili živjeti s tim. Ali kad glava ne štima, onda je to najgora situacija.

Ako patite tjeskobe ili straha, tada je vaš život vrlo kompliciran. Ako patite od depresije, tada je vaš život pakao. Možete vi pucati od fizičkog zdravlja, možete imati brdo novca, ali ako imate depresiju, onda vam je za džabe sve to. Štoviše, ako imate depresiju, strahove ili tjeskobu ili nekih drugih psihičkih problema, tada ćete s vremenom oboljeti i od fizičkih bolesti koje imaju psihosomatske uzroke.

 

Zašto doista nastaje depresija, strah ili tjeskoba?


Razni su uzroci depresije i sličnih negativnih sanja. Jedan od glavnih uzroka su problemi u podsvijesti. To su problemi kojih nismo svjesni, ali nas tuku u čelo svaki dan.

Postoji stav u psihologiji koji kaže da je naša svijest i podsvijest poput sante leda. Santa leda viri svojim malim dijelom iznad površine mora, a znatno veći dio je ispod površine i ne vidi se. Upravo je to problem i kod psihičkih problema. Svijest je onaj mali dio sante leda koji viri iznad površine. Podsvijest je ogromni dio koji se nalazi ispod površine i ne vidi se.

Podsvijest je ono što je najčešći uzrok psihičkih problema, a vrlo je teško doprijeti do podsvijesti. Nekad je to problem zbog složenosti podsvjesnih problema, a nekad zbog same osobe koja te probleme ne želi govoriti niti surađivati s terapeutom.

 

Ne želite se ispovijedati psihijatrima? Postoji drugo rješenje!


Mnogi ljudi se groze same pomisli da se moraju ispovijedati psihoterapeutima da bi ovi uopće mogli pokušati zaključiti u čemu je problem. Službena psihologija i medicina nemaju puno drugih mehanizama da otkriju uzrok problema i da nađu rješenje ukoliko se vi ne ispovjedite onoliko koliko je potrebno. Alternativna medicina je znatno moćnija u ovakvim situacijama. Neki od alternativnih terapeuta će shvatiti uzrok vaših problema i bez da im se ispovijedate. Nije stvar u tome da se oni bave magijom i vradžbinama, nego postoje neki mehanizmi i uzročno posljedične veze putem kojih se detektira uzrok problema.

 

Rješavanje straha i depresije bez psihoterapije - 90% uspješnost


U knjizi Nova Strana Života autor Prof. Tony Markovina opisuje metode rješavanja podsvjesnih problema i to metodama koje nemaju veze s ispovijedanjem. Ne morate se ispovijedati terapeutima da oni našli rješenje depresije, tjeskobe ili straha. Osim klasične psihoterapije, postoje i metode samopomoći kao i terapeuti koji vam mogu brzo i efikasno pomoći bez da vas uopće pitaju o vašoj prošlosti. Knjiga Nova Strana Života je očiti primjer kako brzo i efikasno riješiti problem depresije, straha i tjeskobe u 90% slučajeva bez da pomirišete klasičnu psihoterapiju.
Uvjeti / Pravila o privatnosti (Terms and Conditions / Privacy Policy)